Voorverkoop seizoenkaarten 2020

Van woensdag 29 april t/m zaterdag 29 augustus wordt gemeentelijk zwembad Hattemat weer opengesteld voor het publiek.

Door het invullen van een aanvraagformulier zijn hoofdkaarten tegen voorverkooptarief verkrijgbaar. Deze kaart kost in de voorverkoop € 50,00 (normaal € 55,00).

Let op, om gebruik te maken van het voorverkooptarief dient u het aanvraag-formulier vóór 28 maart in te leveren! Na deze datum vervalt de mogelijkheid om kaarten tegen voorverkooptarief te verkrijgen en geldt het normale tarief.

Binnen een gezin dienen de eerste twee gezinsleden een hoofdkaart aan te schaffen. Vanaf het 3e gezinslid kan er per lid één bijkaart aangeschaft worden. Een bijkaart kost € 30,00 Bijkaarten zijn niet tegen voorverkooptarief verkrijgbaar.

Kinderen die voor 1 september 2020 nog geen 3 jaar zijn, hebben gratis toegang. Voor hen hoeft dus geen seizoenkaart aangevraagd te worden.

De bestelde kaarten dient u af te halen op dinsdag 14 of woensdag 15 april aan de kassa van het zwembad. Dit kan van 09.00 – 11.00 uur of van 15.00 tot 20.00 uur.

Betaling is alleen mogelijk met pin!

Voorwaarden voor aanvraag:
– alle gezinsleden, waarvoor een aanvraag wordt gedaan, dienen woonachtig te zijn op hetzelfde woonadres
– alle aangevraagde kaarten dienen van een duidelijke pasfoto te zijn voorzien
– voor elke gewenste kaart moet u een pasfoto meezenden
– op de achterzijde van de pasfoto s.v.p. de naam van degene op de foto vermelden.
– zonder foto wordt een seizoenkaart niet afgegeven !

Uw aanvraagformulier en de pasfoto’s graag vóór 28 maart inleveren/opsturen in een gesloten enveloppe.

Waar verkrijgbaar?
Aanvraagformulieren zijn vanaf 2 maart verkrijgbaar bij MFC De Binder, bij Plusmarkt Alfring of via de website van Zwembad Hattemat of de gemeente Hardenberg (www.zwembadhattemat.nl, www.hardenberg.nl/zwembaden of www.hardenberg.nl/voorverkoop). Of u vult onderstaande formulier digitaal in. 

Waar inleveren?
Deponeer uw enveloppe met aanvraag in de brievenbus bij het zwembad of stuur het aan zwembad Hattemat, Hattemattestraat 5, 7783 BM Gramsbergen. U kunt uw formulier en de foto’s ook digitaal sturen naar zwembadhattemat@gmail.com.

Vul hieronder jouw gegevens in om een formulier aan te vragen, vergeet niet om een pasfoto mee te sturen. Indien je het formulier af wilt drukken. Klik dan op de onderstaande knop. 

Aanvraag seizoenkaart

Hoofdkaart voor

Bijkaart voor

13 + 1 =